Floooow vestigt zich in De Gasfabriek in Deventer

FLOOOOW VESTIGT ZICH IN DE GASFABRIEK IN DEVENTER

Floooow is verhuisd. We hebben de vleugels uitgeslagen en zijn ‘uit huis gegaan’. Sinds kort zijn we neergestreken in Deventer, waar we over een eigen kantoor beschikken in De Gasfabriek.

Duurzame en innovatieve (werk)omgeving

Met de verhuizing naar De Gasfabriek gaat een lang gekoesterde wens van eigenaar Rachel Gasper-Rothengatter in vervulling: “Een kantoor in De Gasfabriek is enorm dynamisch en werkt erg inspirerend. We worden omgeven door veel bedrijven die zich met hun innovaties richten op een duurzamere wereld. Mooie innovaties op gebied van techniek, duurzaamheid, arbeid, economie, mens(welzijn) enz. Dat we nu de mogelijkheid krijgen om in deze energieke omgeving ons te kunnen huisvesten, helpt ons om onze eigen flow te bevorderen.”

Gunstige ligging van De Gasfabriek

“Wat ook inspeelt is de gunstige ligging. Ons kantoor ligt nabij de snelweg. Wij zijn daardoor goed bereikbaar, maar ook snel op weg naar klanten in onze regio. Je kunt hier goed parkeren en rondom De Gasfabriek is veel reuring. Met FoodDock tegenover kunnen we heerlijk eten, al kan dat ook in De Kantine op het terrein van De Gasfabriek. Deze bar wordt wordt vol passie beheerd door Steven. Bij mooi weer lonkt een wandeling langs de IJssel.”

Ruimte voor grote en kleine evenementen

“Wat ons ook heeft doen besluiten om ons kantoor te vestigen in De Gasfabriek in Deventer, zijn de verschillende evenementen die hier worden georganiseerd. Van netwerkborrels tot bedrijvensessies. Bij een aantal van die evenementen kunnen wij perfect aanhaken. Zo hebben we nu al meerdere Flow inspiratiesessies gegeven voor grote groepen. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om zelf iets te organiseren. Eventueel ook evenementen die we samen kunnen organiseren met andere bedrijven die op De Gasfabriek gevestigd zijn. Iets wat we ongetwijfeld in de toekomst nog willen doen en ook ál doen met bijvoorbeeld de Salland Academy.”

Meer flow

“Wij zijn dus erg content met de ruimte. Het biedt naast alle genoemde voordelen vooral een mooie basis om vanuit hier met ons team verder te groeien en meer flow te kunnen bevorderen bij organisaties en medewerkers. Bovendien kunnen we hier vol focus de versnelling inzetten om onze missie te volbrengen. Wij zijn heel blij dat we hebben gekozen voor een kantoor in De Gasfabriek. Ik krijg er zelf in elk geval veel flow van!”

Bezoekadres

We ontvangen je graag op ons kantoor in De Gasfabriek:

Floooow (Essent-kantoor)
Zutphenseweg 6b
7418 AJ Deventer

Omdat we veel onderweg zijn en bij klanten zijn, maken we graag een afspraak om je te kunnen ontvangen. Meteen een afspraak maken? Neem contact op.

Lees de laatste artikelen:

vrouw-peddelend-water-kano
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.