Floooow diensten

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten, waarmee we organisaties verder helpen naar een flow-organisatie:

Teamspellen & Workshops

Floooow ontwikkelt en begeleid teamspellen & workshops gericht op flow bevorderen binnen teams en organsaties. De teamspellen zijn ontwikkeld om onderling kennis te delen en openhartige gesprekken op gang te brengen en ideeën voor team- en/of organisatieverbetering te delen.

Behalve teamspellen ontwikkelen en begeleiden we ook workshops rond het thema flow. Bijvoorbeeld een workshop die teams helpt om minder werkdruk en meer flow te leren ervaren of de work-/life balance op orde te krijgen en te houden.

Vraag naar onze creatieve ideeën om jullie situatie op maat te begeleiden!

Programma’s

Met Floooow bieden we verschillende programma’s aan om flow te bevorderen binnen je organisatie. Bijvoorbeeld het programma Flexibel in Flow. Een programma waarmee je als organisatie het nieuwe werken samen organiseert.

Trainingen

Floooow biedt diverse trainingen gerelateerd aan de 8 flowfactoren. Denk onder andere aan leiderschapstrainingen, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en feedback en omgaan met verandering.

Heeft jouw team of organisatie een specifieke trainingsbehoefte? Ga dan eens in gesprek met ons over de mogelijkheden.

Organisatie-/HR-Advies en beleid

Floooow heeft een strategisch HR-achtergrond. Wij denken graag mee in en ondersteunen bij het ontwikkelen van (strategisch) HR-beleid, begeleiden je organisatieverandering of zijn je businesspartner bij HR projecten.

Zet met je organisatie in op flow

Wil jij erachter komen wat er voor jouw team of jouw organisatie aan stappen nodig  zijn om een flow-organisatie te worden? Neem contact met ons op en ga met ons in gesprek.

  • Minder ziekteverzuim
  • Innovatievere organisatie
  • Vitalere medewerkers
  • Betere resultaten