Flowsessie

Sta niet stil deze zomer

  • Zet in op flow
  • Ontwikkel je team
  • Boek méér resultaat
  • Tijdelijk voor maar €2.500

Rent jouw team ook van hot naar her de rest van het jaar? Dan is er juist nu tijd en ruimte, omdat er minder ad-hoc werkzaamheden zijn. De zomer is daardoor bij uitstek de beste periode voor het maken van nieuwe plannen. Zet je medewerkers aan voor de tweede helft van dit jaar. Bied je medewerkers de inspiratie die nodig is om de productiviteit te verhogen. Benut de zomer en boek de flowsessie!

Wat houdt de flowsessie in?

✓ Introductie in flow
Interactieve sessie

Een interactieve sessie samen met flowcoach Rachel Gasper-Rothengatter. Samen duiken jullie in het onderwerp flow en de 8 verschillende flowfactoren. Gebaseerd op het masteronderzoek van Rachel bespreken jullie de materie rondom het inzetten van flow. Wat is nou precies de reden dat het productiviteit en wendbaarheid oplevert in je organisatie? Deze inzichten dragen bij aan het doel van de sessie; meer resultaat boeken binnen het team of de organisatie.

✓ Teamspel
Speel een van onze teamspellen om verbeterpunten te ontdekken

Samen gaan jullie aan de slag om te ontdekken in welke mate de 8 flowfactoren aanwezig zijn in het team. Inzicht verkrijgen in elkaar en goede gesprekken staan daarin aan de basis van een spelsessie. Speel het spel Flowtet om spelenderwijs te ontdekken wat de knelpunten en verbeterpunten zijn. Het levert niet alleen inzicht op, het gaat ook nog eens gepaard met gezelligheid en energie. Deze focus gebruiken we voor het maken van een praktisch Plan van Aanpak.

✓ Plan van Aanpak
Werk acties uit in het flowcanvas

Het Plan van Aanpak wordt gebaseerd op het Flowcanvas. Dit is een tool om erachter te komen welke quick wins en langetermijndoelen er zijn. Deze worden, simpel gezegd, omgezet naar acties waar het team energie van krijgt. Zo kun je samen met de organisatie de komende periode resultaat behalen met de productiviteit en wendbaarheid. Deze flowsessie is eveneens een 0-meting, waarbij na de uitvoer van het Plan van Aanpak objectief kunt meten wat je daadwerkelijk bereikt hebt. Geen giswerk, want meten = weten!

Flowsessie

Benut de zomer en boek de flowsessie!

1 + 1 = ?