Flexibel met flow!

Het nieuwe werken samen organiseren

Het coronatijdperk bracht ons een nieuw normaal, een nieuwe manier van werken. Fysiek en online werken brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee voor jou en je team. Er spelen verschillende thema’s zoals werk-privé balans, het wisselen van werkplekken en je ondanks dat alles ook nog concentreren en focussen. Iedereen binnen je organisatie heeft hierin verschillende voorkeuren en behoeften, dus hoe ga je daar mee om?

Het programma

Sessie 1: Huidige realiteit

Samen kijken we naar je ervaringen en behoeften om het nieuwe werken te kunnen adopteren. Deze sessie draait allemaal om de vraag: “Wat hebben jullie nodig om prettig en effectief samen te werken om gewenste resultaten te boeken?”

Sessie 2: Uitdiepen

Alle behoeften en ervaringen zetten we op een rij. Wij zoeken de samenhang uit en gaan in deze samen op zoek naar oplossing die impact hebben en realistisch zijn. Flexibel organiseren in het nieuwe samenwerken is hierin de sleutel.

Sessie 3: Voortgang & verankering

Leren van elkaar, dat is het thema van deze sessie. We blikken terug op de vorige sessies en de geïmplementeerde oplossingen. Wat werkte wel en wat niet? Wat willen jullie toevoegen? Hybride werken, dus zowel online als offline, verankeren we zo samen in je bedrijfscultuur!

Flexibel met flow, speciaal voor organisaties die op zoek zijn naar:

  • Een betere werk-privé balans voor mijn teamleden
  • Een goede manier van online aansturen van mijn medewerkers
  • Een manier om concentratie te verhogen bij wisselende werkplekken
  • Een manier om hybride samenwerken succesvol te maken

Brochure ‘Flexibel met flow’ aanvragen

Wil je meer informatie over dit programma? Vraag hieronder de brochure aan met alle informatie!

1 + 7 = ?