Spelcatalogus

Onze teamspellen zorgen voor bewustwording en bevorderen teamprocessen en gespreksvoering. In deze workshops leren teams onder meer hoe ze de werkdruk kunnen verlagen of tot meer zelfsturing kunnen komen. De teamspellen kunnen ingezet worden als losse workshops of als onderdeel van het stappenplan om tot een flow-organisatie te komen.

Flowt het? Flowtet!

Flowtet is een variant op kwartet. Door middel van dit spel kunnen teams met elkaar ontdekken hoe flow in de dagelijkse werkpraktijk bevorderd kan worden.

Flow Your Mind

Met het Flow Your Mind teamspel gaat het team met elkaar in dialoog. Interactief aan de slag om te ontdekken wat Flow is en hoe vaker flow ervaren kan worden in de dagelijkse werkpraktijk.

Wie ben ik?

Het Floooow-spel ‘Wie ben ik?’ is gebaseerd op het spel ‘Wie is het?’ De teamleden leren elkaar beter kennen door te raden welke uitspraak bij wie hoort, gebaseerd op de 8 factoren die flow binnen het team/de teams bevorderen.

Rad van Fortuin

Gebaseerd op het kansspel Rad van Fortuin, maar dan met 100% kans op flow. Het Rad van Fortuin geeft een draai aan je flow op de werkvloer. Samen bespreken we thema’s als grip krijgen op zelfsturing, autonomie en initiatief nemen binnen je organisatie.

Wil je weten welk teamspel voor jullie het meest geschikt is of welke spellen we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op.