Flow Your Mind

Voor meer werkplezier!

In een teamspel aan de slag met een dobbelsteen en een speelmat. Wat kan flow betekenen voor jouw werkplezier, hoe krijg je bijvoorbeeld meer energie van je werk? Belangrijke en uitdagende thema’s waar we in dit spel mee aan de slag gaan. Onder supervisie van een Flow coach ga je Flow Your Mind spelen om erachter komen hoe je meer flow op je werkplek creëert.

  • Meer werkplezier creëren
  • Praktijkgericht plan van aanpak maken
  • Een veilige teamomgeving bouwen
  • Introduceren van flow
  • Vanaf € 895,-

Teamspel, bordspel

Speelduur +/- 4 uur

Aantal spelers 4-15

Alle leeftijden

Hoe speel je het?

Het spel begint met minimaal 4 spelers en een dobbelsteen. Door stappen te zetten op de spelmat krijg het team opdrachten. Deze opdrachten zetten aan tot nadenken over thema’s die binnen het concept van flow aan bod komen. Zo komt het team er samen achter wat ze in de dagelijkse praktijk kunnen doen rondom hedendaagse thema’s als werkplezier en een veilige teamomgeving. Uiteindelijk gaat het team Flow Your Mindmappen met een mindmap met praktische handvatten als uitkomst.

Wat voor soort teams kunnen meedoen?

Dit spel is geschikt voor alle soorten organisaties en teams die meer willen weten over de thema’s die flow behandelt. Van hoogopgeleiden tot laagopgeleiden, jong tot oud en van manager tot medewerker. Organisaties leren samen wat flow is en hoe ze dit kunnen inzetten om werkplezier te vergroten. Flow Your Mind is dus een informele en effectieve manier om te ontdekken wat er leeft binnen de organisatie en team(s) en is een eerste aanzet tot het bouwen van een veilige teamomgeving.

Van workshop naar teamspel

Door Flow Your Mind te spelen ontstaat er een nieuwe kijk op werkplezier. Het geeft inzichten in hoe je flow kunt gebruiken om méér energie uit je werk te halen. Het kickstart de spark in je team om samen weer actief voor de dag te komen. Het draait namelijk niet alleen om het spel, maar om opnieuw samen kijken naar de dagelijkse gang van zaken. Alles waar je samen met de Flow coach tegenaan loopt zetten we om in een praktisch plan. Niet een plan voor in de bureaula, maar eentje die je morgenochtend meteen kunt gaan gebruiken! Dat is nog eens een workshop, toch?

Wat is een Flow coach?

De Flow coach helpt de teams met diepgaande kennis over het concept flow (onder andere door goed door te vragen) om een verdiepingsslag te maken. Zo worden ideeën en oplossingen concreet gemaakt om vaker flow te ervaren in en op het werk.

Flow Your Mind direct boeken

Flow Your Mind als teamspel boeken? Via onderstaand formulier zet je de eerste stap naar een floworganisatie!

3 + 0 = ?