Wie ben ik?

Leer elkaars flow kennen

Een kaartspel gebaseerd op het traditionele ‘Wie is het?’ waarbij je bordjes omklapt om er achter te komen wie de ander heeft. Alleen is ‘Wie ben ik’ gericht op het ontdekken van wat je nou ook alweer zo belangrijk vindt in je werk. Wat zijn precies jouw talenten en uitdagingen en hoe zit dat bij jouw collega’s? In deze workshop gaat het om de tijd nemen voor elkaar en het bevorderen van de samenwerking onderling. Welke doelen heb je als individu, als team en hoe verhouden die zich tot elkaar?

  • Wat zijn jouw talenten en uitdagingen
  • Bevorderen van de samenwerking
  • Scherpstellen van je doelen
  • Introduceren van flow
  • Vanaf €1499,-

Teamspel, kaartspel

Speelduur +/- 3 uur

20-30 spelers

Alle leeftijden

Hoe speel je het?

Het spel wordt gespeeld met 8 sets ‘Wie ben ik?’-kaarten en een set van 8 kaarten met een verdiepingsvraag. Elke set ‘Wie ben ik?’-kaarten en elke kaart met een verdiepingsvraag is gerelateerd aan een flow-factor. Teamleden leren elkaar op een ander niveau kennen door te raden welke uitspraak bij welke collega hoort en kort hun gedachten hierover uit te wisselen.

De workshop wordt door de de Flow coach afgesloten met een korte samenvatting van de ochtend/middag. De bevindingen en suggesties zullen door de Flow coach in een document vastgelegd worden voor een eventueel vervolg op maat.

Wat voor soort teams kunnen meedoen?

Dit spel is geschikt voor alle soorten organisaties en teams die meer willen weten over de thema’s die flow behandelt. Van hoogopgeleiden tot laagopgeleiden, jong tot oud en van manager tot medewerker. Organisaties leren samen wat flow is en hoe ze dit kunnen inzetten om werkplezier te vergroten. Wie ben ik is dus een informele en effectieve manier om te ontdekken wat er leeft binnen de organisatie en team(s) en is een eerste aanzet tot het bouwen van een veilige teamomgeving.

Van teamspel naar nieuwe inzichten!

Door ‘Wie ben ik?’ te spelen ontstaat er een nieuwe kijk op werkplezier. Het geeft nieuwe inzichten in hoe je flow kunt gebruiken om méér energie uit je werk te halen. Het kickstart de spark in je team om samen weer actief voor de dag te komen. Het draait namelijk niet alleen om het spel, maar om opnieuw samen kijken naar de dagelijkse gang van zaken. Alles waar je samen met de Flow coach tegenaan loopt zetten we om in een praktisch plan. Niet een plan voor in de bureaula, maar eentje die je morgenochtend meteen kunt gaan gebruiken! Dat is nog eens een workshop, toch?

Wat is een Flow coach?

De Flow coach helpt de teams met diepgaande kennis over het concept flow (onder andere door goed door te vragen) om een verdiepingsslag te maken. Zo worden ideeën en oplossingen concreet gemaakt om vaker flow te ervaren in en op het werk.

“Mijn teamleden waren erg enthousiast over de workshop ‘Wie ben ik?’ Ze hebben elkaar op een ludieke manier beter leren kennen, waardoor de samenwerking bevorderd wordt. Bedankt!”

Wie ben ik? direct boeken

Wie ben ik? als teamspel boeken? Via onderstaand formulier zet je de eerste stap naar een flow-organisatie!

4 + 3 = ?