Teamspellen

De teamspellen zorgen voor bewustwording en bevorderen teamprocessen en gespreksvoering. Op deze manier leren teams onder meer hoe ze de werkdruk kunnen verlagen, tot meer zelfsturing kunnen komen. De teamspellen kunnen ingezet worden als losse workshops of als onderdeel van het stappenplan om tot een flow-organisatie te komen.

Teamspellen - Flowtet

Flowt het? Flowtet!

Flowtet is een variant op kwartet. Door middel van dit spel kunnen teams met elkaar ontdekken hoe flow in de dagelijkse werkpraktijk bevorderd kan worden.

Teamspellen - Flow your mind

Flow Your Mind Teamspel

Met het Flow Your Mind teamspel gaat het team met elkaar (minimaal 4, maximaal 15 personen) in dialoog en vooral ook interactief aan de slag om te ontdekken wat Flow is en hoe vaker flow ervaren kan worden in de dagelijkse werkpraktijk.

Teamspellen - Wie ben ik

Wie ben ik?

Het Floooow-spel ‘Wie ben ik?’ is gebaseerd op het spel ‘Wie is het?’ De teamleden leren elkaar beter kennen door te raden welke uitspraak bij wie hoort, gebaseerd op de 8 factoren die flow binnen het team/de teams bevorderen.

Wil je weten welk teamspel voor jullie het meest geschikt is of welke spellen we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op.