Flowtet

Flowt het? Flowtet!

Flowtet is een variant op kwartet. Door middel van dit spel kunnen teams met elkaar ontdekken hoe flow in de dagelijkse werkpraktijk bevorderd kan worden.

Team speelt Flowtet

Wat levert het teamspel Flowtet op?

Door Flowtet ontstaan er constructieve gesprekken over of en hoe flow binnen de organisatie, het team of verschillende divisies ervaren wordt en delen de spelers met elkaar wat zij er zelf aan (kunnen) doen om flow in de dagelijkse werkpraktijk te bevorderen. Het spel geeft inzicht in de omstandigheden en verbeterpunten voor zowel de organisatie, het team als de individuele medewerkers zelf.

Flowtet is een informele en effectieve manier om te ontdekken wat er leeft binnen de organisatie en team(s) en is een eerste aanzet tot verbetering.

De Floooow coach helpt de teams met diepgaande kennis over het concept flow (onder andere door goed door te vragen) een verdiepingsslag te maken en zo concreet mogelijk te worden in ideeën en oplossingen om vaker flow te ervaren in en op het werk.

Wat kun je verwachten bij dit spel?

  • Vraag en antwoord over wat flow is en wat het betekent voor de deelnemers;
  • De Floooow coach licht toe wat de 8 factoren zijn om de juiste omstandigheden voor meer flow in de dagelijkse werkpraktijk te bevorderen aan de hand van posters en /of voorbeelden;
  • Kwartetten, waarbij meer kennis opgedaan wordt over hoe flow bevorderd kan worden en verdiepingsvragen voor onderlinge uitwisseling van (persoonlijke) ervaring en tips.

Het Flotwet teamspel kan voor een korte sessie van 45 minuten of een sessie van ca. 2 uur ingezet worden, afhankelijk van de eigen wensen.

Team speelt Flowtet

Flowtet aanvragen

Wil jij direct Flowtet aanvragen? Via onderstaand formulier zet je de eerste stap naar een floworganisatie!

1 + 3 = ?