Expertise

Wil je mensen in je bedrijf of instelling verder kennis laten maken met de kracht van flow op organisatieniveau, dan kun gebruik maken van de lezingen die wij graag verzorgen. Maar je kan ook de inspirerende podcast volgen of het managementboek ‘Flow in organisaties’ bestellen. Dit 250 pagina’s tellende boekwerk biedt concrete handvatten, gebaseerd op onderzoek ten behoeve van de masterstudie Human Resource Management van grondlegster Rachel Rothengatter.

Lezingen

Als bevlogen oprichter en eigenaar van Floooow deelt Rachel Rothengatter graag kennis en ervaring. Zij schrijft regelmatig artikelen en blogs en ontwikkelt inspirerende workshops en evenementen die leiden tot bewustzijn, creativiteit en flow. Zij is auteur van het managementboek ‘Flow in organisaties’ en is host van de gelijknamige podcast. Wil je de inspiratie en drive van Rachel op jouw organisatie overbrengen?

Podcast

Laat je inspireren door interviews met mensen in verschillende organisaties en verschillende functies. In een bruisende podcast-serie gaat Rachel Rothengatter in op het creëren van de juiste omstandigheden voor meer flow in het werk, binnen teams en organisaties als geheel. Hoewel het concept flow vanuit managementperspectief misschien abstract en ongrijpbaar lijkt, blijkt uit de interviews dat de aanpak vaak heel praktisch is. Kleine vernieuwingen kunnen al veel impact maken. Zo krijg je via de podcast inzicht in de aanpak van andere organisaties.

Boek

Prestatiedruk en werkdruk zijn de grote uitdagingen van deze tijd. Flow in organisaties biedt praktische oplossingen voor deze uitdagingen. Want medewerkers die flow ervaren, zijn productiever, innovatiever, hebben een groter leervermogen en hebben minder kans op een burn- out of bore-out. Bovendien zijn zij minder geneigd de organisatie te verlaten omdat ze zich veilig voelen, zichzelf zijn en hun talent optimaal benutten. Een managementboek vol praktische tips en inzichten van onschatbare waarde voor slechts € 25, -

Weten hoe het anders kan?